Нашата групација

Нашата компанија

Кои сме ние?

Како член на групацијата Феникс, присутни на 4 локални пазари, горди сме што сме дел од најдобриот интегриран давател на здравствени услуги. Ние обезбедуваме квалитет на производот низ целиот синџир на снабдување, што е исто така наш најголем приоритет. Ние се грижиме за здравјето на сите генерации со нашата одлична услуга и здравствени совети. Со нашата заложба за посветеност кон општеството и животната средина, ние активно учествуваме во иницијативите за општествена одговорност.

Свесни за фактот дека здравствениот систем е столб на здравствената заштита во секоја земја, ние обезбедуваме сигурност и поддршка на пазарите во Босна и Херцеговина, Србија, Северна Македонија и Црна Гора (регионот БМС). Квалитет и безбедно складирање на производите, највисоки стандарди за квалитет во целиот процес на дистрибуција, притоа обезбедувајќи континуитет во испораката, најширок асортиман на производи на пазарот и уникатен пристап кон секој наш клиент се одлики на деловното работење во нашите компании. Затоа болниците и здравствените домови, аптеките, институтите и другите учесници во процесот на снабдување градат партнерства со нас повеќе од една деценија, и заедно гарантираме дека вистинскиот лек е доставен на вистинското место на најефикасен начин и во најкраток можен рок.

Тоа сме ние.

Преку нашите компании Феникс Фарма и Европа Лек Фарма (ЕЛ Фарма) нудиме широк спектар на дополнителни услуги за нашите партнери, а преку партнерската програма BETTY обезбедуваме највисок стандард на фармацевтска услуга. И не само тоа. Наша обврска е како лидер на пазарот да создадеме трендови и да ги развиваме фармацевтските пазари на кои работиме со иновативен пристап и да одговориме на растечките очекувања на пациентите и потрошувачите навремено и ефикасно.

Доколку сакате да ни се придружите и да станете партнер во заедничкиот успех, истражете ги нашите брендови, нашите деловни области и нашето присуство на пазарот. Ние цврсто веруваме дека можеме да ги исполниме сите ваши очекувања.

We in BMS region