[Translate to EL Parma MK-MK:] Mannheim: distribution center in pharmaceutical wholesale
Групацијата Феникс со солиден раст во деловната 2020/21 година

Групацијата Феникс во деловната 2020/21 година (31.01.2021), обележана со предизвици и пандемија на вирусот КОВИД-19, дополнително ја зацврсти својата…

Прочитај повеќе
[Translate to EL Parma MK-MK:] PHOENIX group consolidates market position in third quarter
Групацијата ФЕНИКС ја консолидираше својата позиција на пазарот во третиот квартал
  • Growth in revenue and profit for the period
  • Successful refinancing measures on the capital market
  • Sustained positive outlook for fiscal year…
Прочитај повеќе
[Translate to EL Parma MK-MK:] Enlargement of the Executive Board: Dr Roland Schütz joins the PHOENIX group as Chief Information Officer
Проширување на Извршниот одбор: Д-р Роланд Шуц се приклучува на групацијата Феникс како директор за ИТ и дигитализација

Групацијата ФЕНИКС ќе го прошири Извршниот одбор со вклучување на нова функција „ИТ и дигитализација“. Најголемата веледрогерија во Европа работи на…

Прочитај повеќе
Вчитај повеќе