Koнтакт

Детали за контакт

Со задоволство ќе одговориме на Вашите прашања и забелешки за тоа како можеме да ја подобриме нашата услуга.

Европа Лек Фарма ДООЕЛ Скопје
Ул. Јадранска Магистрала бр. 31
1000 Скопје,  Република Северна Македонија
Тел: (+389 2) 27 86 074
 

Headquarter and regional center Belgrade

Квалитет: julijana.tabakovska(at)elpharma.com.mk
GDPR и усогласеност (Compliance): elena.dimovska(at)phoenixpharma.com.mk
Контакт за медиуми: danijela.simovic(at)phoenixpharma.rs
Кариера: personal(at)elpharma.com.mk

Фармаковигиланца:

Доколку имате прашања поврзани со фармаковигиланца или сакате да пријавите несакана реакција на лек или медицинско средство, Ве молиме контактирајте нѐ на: 071/344-568, 070/367-351, +389 (0) 2 2700 573 и pharmacovigilance(at)elpharma.com.mk

Ако ви требаат детали за контакт од друга Феникс компанијата во Северна Македонија, ве молиме контактирајте: