Нашите брендови

Ние ја постигнавме нашата водечка позиција преку нашите брендови со докажан квалитети и доверба. Затоа сме секојдневно присутни во сите сфери кои имаат за цел здрава иднина.

PHOENIX Pharma

Феникс Фарма

Ние сме секојдневна поддршка на оние кои се грижат за здравјето на луѓето во Северна Македонија. Нашите дистрибутивни и логистички процеси се стандардизирани и дефинирани така што снабдувањето на нашите клиенти низ целата земја е брзо и сигурно. Преку нашиот контакт центар и преку партнерската програма BETTY, ние сме достапни за нашите клиенти, така што нивната и нашата здравствена мисија може да одговори на најголемите предизвици.

 

Дознај повеќе

ЕЛ Фарма

Нашите активности, знаење и ресурси ги насочивме кон нашите странски партнери, нивно претставување и промовирање, обезбедувајќи највисоко ниво на професионална услуга на четири локални пазари. Нашиот широк спектар на услуги им овозможува на странските производители на лекови да влезат на регионалниот пазар и да допрат до локалните потрошувачи.

Дознај повеќе
BETTY Partnership Program

Партнерска програма BETTY

Групацијата Феникс, преку партнерски програми со аптеки низ Европа, нуди пристап до нови алатки за маркетинг и продажба и можности за развој во секојдневното работење на аптеката, со цел подобрување на усугата за пациентите, подобра деловна активност и позиционираност на пазарот.

Преку програмата за партнерство, групацијата ФЕНИКС обединува 13 брендови во 16 земји низ Европа со повеќе од 12.300 независни аптеки.

За фармацевтската индустрија, како и за независните аптеки, ваквите програми значат синергија на искуство и знаење, извонреден пристап во развојот на фармацевтски услуги и прилагодени решенија преку 13 силни локални брендови, од кои едниот е BETTY.

Дознај повеќе
LIVSANE A PHOENIX Brand

LIVSANE Феникс бренд

Групацијата ФЕНИКС има своја приватна марка под името LIVSANE, која е присутна на пазарите во регионот од 2015 година.

LIVSANE е ексклузивен бренд достапен само во аптеките со ознака BETTY, има широк асортиман на производи со врвен квалитет. Атрактивниот дизајн, препознатливоста на полиците, јасната порака и пристапните цени се епитети поврзани со LIVSANE.

Дознај повеќе