Наши активности

Истражете зошто можеме да бидеме единствен контакт за сите ваши очекувања за деловни решенија.

Посветени на пациентите

За многу пациенти, фармацевтот е најдостапен здравствен работник и затоа посветуваме особено внимание на фармацевтската услуга во нашите аптеки. Експертиза, пристап кон пациентот, квалитет и достапност на производите, како и амбиентот на нашите аптеки, се основа на лојалноста на нашите пациенти од сите генерации.

Дознај повеќе
Dedicated to the pharmaceutical partners

Посветени на нашите партнери во фармацевтската индустрија

Намалувањето на трошоците и регулаторните барања стануваат секојдневен предизвик за нашите партнери на кои им нудиме широк спектар на услуги за оптимизација и ефикасност на процесите низ целиот синџир на снабдување. Флексибилноста и прилагодувањето кон очекувањата и потребите на секој партнер се основата на решенијата што ги создаваме за нив.o.

Дознај повеќе
Logistic services

Логистички услуги

Условите за складирање и складирање на производи во согласност со законските прописи и стандардите на добрата дистрибутивна пракса се карактеристика на нашите логистички активности. Сеопфатноста на услугите и решенијата што можеме да ги понудиме нè прави горди затоа што сме доверлив партнер на најголемите фармацевтски производители.

Дознај повеќе