Логистички услуги

Складирање на производи во согласност со законските регулативи и стандарди на добрата дистрибутивна пракса се карактеристика на нашите логистички активности. Сеопфатноста на услугите и решенијата што можеме да ги понудиме нè прават горди затоа што сме доверлив партнер на најголемите фармацевтски производители.

Wholesale

Трговија на големо

Трговијата на големо со фармацевтски производи е една од нашите основни активности. Секојдневно доставуваме лекови, медицински помагала и други производи онаму каде што се потребни преку нашиот дистрбутивен центар во Скопје.

Дознај повеќе
Logistic Support in Clinical trials

Логистичка поддршка за клинички испитувања

Ние нудиме широк спектар на логистички услуги дизајнирани за поддршка на фармацевтски компании во спроведување на клинички испитувања. Ние обезбедуваме професионална услуга за клиенти и високо флексибилни кориснички решенија за да се осигураме дека пратките со клинички испитувања пристигнуваат до нивната наменета локација и пациентите, под неопходните услови и во температурниот режим.

Дознај повеќе
Services in Custom Bonded Warehouse

Услуги за царинско складирање

Здравствените логистички услуги се состојат од прием, складирање, одвојување, пакување, дистрибуција и услуги со додадена вредност, како што е доработка на производите со внатрешни упатства. Нашиот пристап ни овозможува да креираме услуги според барањата на нашите клиенти.

Дознај повеќе